find fritidsjob under 18 over 18 ungdomsjob studiejob barn

Dit barn kan finde fritidsjob her!

Når man skal finde et fritidsjob, kan det være svært at vide, hvor man skal søge henne. I den lokale købmand? Hos mekanikeren? Mulighederne er mange. Men man kan aldrig vide, om de forskellige arbejdspladser søger en ekstra ung medarbejder. Det hjælper vi i Jobtilunge.dk med. Vi giver dig og dit barn et overblik over de virksomheder, der søger en ung medarbejder. Derefter kan den unge jobsøgende hurtigt gå ind og ansøge jobbet og starte med at tjene sine egne lommepenge. Vi viser de nyeste jobannoncer på sociale medier og naturligvis her på hjemmesiden for nem og overskuelig jobsøgningsprocess for den unge jobsøgende. 

find fritidsjob under 18 over 18 ungdomsjob studiejob  barn

Fordele ved fritidsjob

At finde et fritidsjob er en utrolig god idé for et ungt menneske. Den åbenlyse gavnlige effekt ved det er, at barnet tjener sine egne lommepenge. Ydermere er der mange andre aspekter, der spiller ind. Barnet kan lære utrolig meget af at besidde et fritidsjob. Erfaring på arbejdsmarkedet, få lov at tage ansvar samt fuldføre opgaver, som en chef beder dig om - dette et blot nogle af de positive ting, som dit barn lærer ved at have et fritidsjob. 

Jeg fandt et fritidsjob gennem Jobtilunge.dk. Det kan klart anbefales. Jeg tror ikke, at jeg nogensinde ville have fundet et job inden for web-branchen, hvis det ikke var for Jobtilunge.dk.

- Kristian, 17 år, Silkeborg

Sikkerhed på Jobtilunge.dk

Vi garanterer trygge vilkår, når dit barn skal finde et fritidsjob gennem os. Alle vores jobannoncer er verificeret, så vi er sikre på, at den pågældende virksomhed findes. Derfor har vi skarp kontrol med, at der absolut ingen falske annoncer eller anden former for snyd findes på Jobtilunge.dk. Ydermere sørger vi for, at den afsendte ansøgning til jobbet holdes mellem virksomhed og ansøger, så ingen uønskede parter kan få del i personfølsomme oplysninger. Dit barn er derved i trygge hænder, når der søges job gennem Jobtilunge.dk. 

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andet, vi kan hjælpe med, så kontakt os gerne. Vi svarer inden for et par timer...