find ung medarbejder

Find ung medarbejder helt gratis!

Opret din jobannonce i dag, hvorefter vi vil sørge for, du modtager jobansøgninger fra unge jobsøgende. Din jobannonce bliver eksponeret målrettet mod den målgruppe, du ønsker skal arbejde hos dig. De unge jobsøgende kan nu let og hurtigt finde din jobannonce og ansøge, så du slipper for at skulle bekymre dig yderligere om at finde en ung medarbejder - den klarer vi! Gennem sociale medier og andre kanaler har vi adgang til tusindvis af jobsøgende unge, der leder efter netop dit job. 

Sådan gør du....

Hos Jobtilunge.dk kan du oprette din jobannonce, hvor vi finder en ung medarbejder til dig. Det tager ikke mere end et par minutter at oprette din jobannonce. Så kan du slappe af og lad os finde din næste medarbejder. Glæd dig til at modtage ansøgninger. Se denne korte video, der handler om Jobtilunge.dk, og hvordan du opretter din jobannonce hos - hurtigt og nemt. 

De unge er online...

I dag er alle unge online; på Facebook, Instagram og generelt blot på deres smartphones. Derfor er det her, man skal være synlig, hvis man leder efter unge mennesker til sin virksomhed. Vi sørger for at tage din jobannonce online og synliggøre den lige dér, hvor de unge har deres daglige, online gang. 

find unge medarbejdere ungarbejder ungarbejdere ung medarbejder

Opret så mange jobannoncer, du vil...

Hos Jobtilunge.dk kan du oprette så mange jobannoncer, du vil - helt gratis! Vi sørger for, at alle dine jobannoncer blive synlige for de unge jobsøgende; herved kan de unge jobsøgende nemt ansøge til din virksomhed. 

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andet, vi kan hjælpe med, så kontakt os gerne. Vi svarer inden for et par timer...