find fritidsjob under 18 over 18 ungdomsjob studiejob

Jobportal for unge

Jobtilunge.dk har i sinde at forbinde unge jobsøgende med de arbejdsgivere, der leder efter en ung medarbejder. Derfor tilbyder vi de unge jobsøgende at få overblik over, hvor de kan ansøge henne. Ydermere giver vi arbejdsgiverne muligheden for at få deres annonce ud til tusindvis af unge jobsøgende, hvilket bidrage til, at jobsøgningen og søgningen efter unge medarbejdere bliver nemmere, hurtigere og sjovere. 

find fritidsjob under 18 over 18 ungdomsjob studiejob

Mere interessant jobsøgning

Internettet er blevet en fast del af vores hverdag, hvor de unge dagligt ligger visit hos diverse sociale medier. Det ønsker vi i Jobtilunge.dk at bruge i jobsøgningen. Derfor sørger vi for, at vores jobannoncer bliver synlige på de sociale medier; Facebook, Instagram og Twitter. Nu kan din jobsøgning også fungere online. 

Hurtigere rekrutteringsproces

Hos Jobtilunge.dk tilbyder vi din virksomhed at få din annonce set af tusindvis af jobsøgende unge. På den måde slipper du for at finde din næste unge medarbejder - det gør vi for dig. Gennem sociale medier og andre kanaler finder vi de unge jobsøgende, der passer til dit job. Alt du skal gøre er at slappe af og vente på, at du modtager ansøgninger. 

Jobtilunge.dk på Facebook

Hos Jobtilunge.dk går vi op i at fange de unge, hvor de er. Så kan vi bedre hjælpe med at finde fritidsjob, ungdomsjob eller studiejob til unge. Hver gang vi får en ny jobannonce, så sørger vi for, at den bliver lagt frem og er synlig på Facebook. Derfor bliver det nemmere, hurtigere og mere simpelt for de unge at finde fritidsjob, studiejob og ungdomsjob. Det hjælper også virksomheder med at finde unge medarbejdere mere effektivt. Hvis man tager et kig på diverse danske statistikker, som har at gøre med sociale medier, så ser man ofte, hvordan undersøgelser viser, at 100% af unge i alderen 16-25 år er aktive på Facebook mere end én gang ugentligt. Derfor er Facebook en kæmpe platform, som også kan bruges til at hjælpe unge med at finde fritidsjob, ungdomsjob eller studiejob. Og det er altså derfor, at vi hos Jobtilunge.dk har valgt at bruge en masse kræfter, energi og tid på netop Facebook, så vi kan blive super dygtige til at formidle fritidsjob, ungdomsjob og studiejob derigennem. Også på vores statistikker kan vi se, at langt de fleste jobansøgninger mv. kommer gennem Facebook. Brug er Facebook er derved en af de måder, hvorpå vi hos Jobtilunge.dk sætter en streg over gammeldags, kedelig jobsøgning. For os handler det om at bruge de muligheder, der er i øjeblikket - og gøre det, som de unge gider, når de skal finde fritidsjob, studiejob og ungdomsjob. 

 

nyheder til unge avis

Avis til unge

Jobtilunge.dk er ikke det eneste, vi har, som er til unge. Vi har også startet Ungeavisen.dk, som bringer politiske og andre nyheder til unge. Her på Ungeavisen.dk er der daglige politiske nyheder - ydermere har vi også en blog- og debatsektion, hvor formænd og repræsentanter fra ungdomspartier og -organisationer skriver, blogger og tilkendegiver deres politiske holdninger; alt sammen noget, der er relevant for unge mennesker. 

fritidsjob ungdomsjob studiejob instagram jobtilunge

Fang os på Instagram

Gammeldags jobsøgning er kedelig. Hvorfor ikke bruge de sociale medier, som unge godt kan lide? På Instagram deler vi løbende nye jobannoncer. Det gør vi som den eneste jobportal for unge i Danmark. Så får du hurtig og nem adgang til nye jobannoncer, som du kan ansøge til. Nu lander jobannoncerne direkte på din mobil, når du er på Instagram. 

 

 

Kan vi hjælpe?

Hvis du har spørgsmål eller andet, vi kan hjælpe med, så kontakt os gerne. Vi svarer inden for et par timer...